Om Oss

Besiktningsgruppen

med nästan 30 år i ryggen

Besiktningsgruppen AB är ett familjeföretag i andra generationen, verksamma inom entreprenadbesiktning och relaterade tjänster i Stockholm sedan 1996. Företaget startades av vår far Sune Nordqvist. Sedan blev det naturligt för oss två bröder, Robert och Martin Nordqvist, att ta över verksamheten. Att driva ett familjeföretag innebär ett långsiktigt, stabilt arbete och gör det möjligt för oss att erbjuda våra kunder långvariga relationer genom återkommande uppdrag. 

Hos oss är det dina behov som styr

Vår grundinställning är att du som kund ska få den byggbesiktning och information du behöver, oavsett om det handlar om ett helt nybyggt område med flerfamiljshus eller en renoverad sommarstuga. Vi anpassar vårt arbetssätt efter uppdraget och samarbetar vid större projekt med besiktningsmän inom andra discipliner såsom VVS och el. Vi har lång erfarenhet av att arbeta med kommersiell entreprenad, företag och organisationer, bostadsrättsföreningar och privatpersoner.

Med kontor i Täby och Haninge är vi tillgängliga för byggbesiktning, täthetsprovning och termografi i hela Storstockholm. Vi hjälper både BRF och lägenhetsägare med bostadsrättsbesiktningar. Allt för att du som kund ska ha full insyn och tryggheten från en säker besiktning. 

Vår kunskap = ditt lugn

En entreprenadbesiktning kan innehålla flera moment. Vi kan hjälpa dig med bland annat förbesiktning, slutbesiktning, garanti-/2-årsbesiktning och andra typer av byggbesiktning som kan behövas för din entreprenad. Det enda du behöver göra är att kontakta oss och berätta om ert byggprojekt, så hittar vi den lösning som passar för just era behov. Vi utför även täthetsprovning och termografering, så att du får total överblick över ett projekt eller köp. 

Ansvariga för Besiktningsgruppens team är

Robert Nordqvist

Byggingenjör SBR

Besiktningsman inom Entreprenad

Martin Nordqvist

Byggingenjör SBR

Besiktningsman inom Entreprenad, Täthetsprovning samt Termografi

Tidigare

Kunder

Vi är stolta och nöjda att ha genomfört byggbesiktningar och annan konsultation för privatpersoner, företag och organisationer sedan 1996, bland annat med följande kunder: