OM OSS

MED NÄSTAN 30 ÅR I RYGGEN!

Besiktningsgruppen AB är ett familjeföretag i andra generationen, verksamma inom entreprenadbesiktning och relaterade tjänster i Stockholm sedan 1996. Företaget startades av vår far Sune Nordqvist. Sedan blev det naturligt för oss två bröder, Robert och Martin Nordqvist, att ta över verksamheten. Att driva ett familjeföretag innebär ett långsiktigt, stabilt arbete och gör det möjligt för oss att erbjuda våra kunder långvariga relationer genom återkommande uppdrag.

 

Hos oss är det dina behov som styr

Vår grundinställning är att du som kund ska få den byggbesiktning och information du behöver, oavsett om det handlar om ett helt nybyggt område med flerfamiljshus eller en renoverad sommarstuga.

Vi anpassar vårt arbetssätt efter uppdraget och samarbetar vid större projekt med besiktningsmän inom andra discipliner såsom VVS och el med flera. Vi har lång erfarenhet av att arbeta med kommersiell entreprenad, företag och organisationer, bostadsrättsföreningar och privatpersoner.

Med kontor i Täby och Haninge är vi tillgängliga för besiktning, täthetsprovning och termografi i hela Storstockholm. Vi hjälper både BRF och lägenhetsägare med bostadsrättsbesiktningar. Allt för att du som kund ska ha full insyn och tryggheten från en säker besiktning.

 

Vår kunskap = ditt lugn

En entreprenadbesiktning kan innehålla flera moment. Vi kan hjälpa dig med bland annat förbesiktning, slutbesiktning, garanti-/2-årsbesiktning och andra typer av byggbesiktning som kan behövas för din entreprenad. Det enda du behöver göra är att kontakta oss och berätta om ert projekt, så hittar vi den lösning som passar för just era behov. Vi utför även täthetsprovning och termografering, så att du får total överblick över ett projekt eller köp.


KONTAKTA OSS IDAG SÅ BERÄTTAR VI MER

VARFÖR VÄLJA OSS

Erfarenhet- Över 27 års erfarenhet inom entreprenadbesiktning och tillhörande tjänster.

Pålitlighet- Verksamma i hela Storstockholm sedan 1996.

Utbildning- Löpande utbildningar främst genom SBR och hos utrustningsleverantörer.


Utrustning- Ledande och den mest erfarna utrustning inom Täthetsprovning

Värmekamera för bygg från FLIR, Fuktmätningsutrustning, diverse Mätutrustning, Kameror, Provtagningsutrutsning 


Samarbeten med Provtagningslabb och med olika discipliner inom  El, VVS, Vent, Hiss, Sprinkler, Plåt m.fl.

VÅRT TEAM

Det är vi som hjälper dig med besiktningar och övriga tjänster:

TJÄNSTLEDIG

MARTIN NORDQVIST

Byggingenjör SBR


ROBERT NORDQVIST

Byggingenjör SBR